De ultieme gids naar hoe gebruik je de womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan is er nieuws voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Een orasmegarantie wordt er zelfs bij verkocht, omdat het ding dit stellig geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

De uitvinder over dit toestel is een genie en je dank hem of hoofdhaar op mijn blote knietjes. Het grootste Duitse magazine “Stern” geeft de Womanizer op ons schaal aangaande 5 tot 10 een grote 15: je sluit me hier perfect bij met.

Hierdoor oplopen sommige vrouwen gemakkelijk enkele orgasmes bij gebruik met een Womanizer. De Womanizer is wereldwijd het 1e middel het deze nieuwe methode met stimuleren gebruikt.

De Womanizer +size geeft jouw nog meer ergonomische flexibiliteit. Het maakt niet uit vanaf welke staat - dit lange, platte handvat zorgt een perfecte houvast en bediening gedurende gebruik.

Een momentje vlug tussen twee huishoudelijke klussen via. Het toeval verlangen is dat je toe ben aan ons nieuw speeltje uiteraard toen mij werden gevraagd om wegens Ladies Night de Womanizer Pro uit te uitproberen was ik blij verrast. ‘Ja hoor, stuur doch op!’

Wanneer het op cadeautjes aankomt verander ik in een soort hyperactieve puppy. Niet vanwege het cadeautje zelf. Ik zo gek ben op de hele “verrassing” er omheen. Ik heb het geluk te mogen schrijven vanwege het leukste beurs betreffende Nederland: Ladies Night Homeparties. Op n doodgewone dinsdagmiddag kreeg ik een sms’je betreffende mijn baas: lees verder “er ligt morgen een verrassing op de deurmat”.

- Bij een andere Womanizer is een zuigkracht makkelijker te bedienen. De knopjes uithangen namelijk met de achterkant met het toestel in regio aangaande aan een voorkant.

Oplaadbaar: wegens indien een opwinding ook niet is te blussen, kan de »Womanizer« betreffende een bijgevoegde USB-oplaadkabel altijd vlug opgeladen worden.

Twee stimulatiekoppen: vanwege clitorissen met verdeeld formaat worden er meerdere stimulatiekoppen meegeleverd.

Vind je dit ook niet aardig om jouw bestelling thuis te laten bezorgen? Vervolgens kun jouw gebruik maken van ons PostNL Kwestie. Geef gedurende het bestellen met welk PostNL Issue bij jou in een omgeving is en we wensen ervoor het je bestelling daar wordt bezorgd.

Je ben een gevoelig tiepje en kom altijd weet heel snel klaar doch híer had ik ook niet op gerekend! Al na 30 seconden (je had een timer aangaande m’n macbook en imac aangezet, ***grijns!***) ervoer ik door ons on-ge-lo-fe-lijk heftig clitoraal orgasme een seksuele explosie welke ook niet is te evenaren.

De producten geraken in ons stevige blanco blik verpakt. Met de buitenzijde kan zijn niet te merken dat deze erotische verhalen bevat. Bovendien zal daar nooit een verwijzing tot onze winkel op ogen. We maken zoveel geoorloofd gebruik van verpakkingsmaterialen die ook niet funest zijn vanwege de natuur.

Een innovatieve techniek maakt het geoorloofd teneinde de clitoris zonder direct aanraking te bevorderen. Het doek voorkomt overstimulatie en overgevoeligheid aangaande de clitoris.

Bezit U een PayPal account, dan kunt u dan ook vlug en eenvoudigweg betalen. PayPal verrekent dit bedrag aansluitend betreffende uw bankrekening of creditcard. Womanizer.nl rekent geen extra onkosten wegens betalingen via PayPal.

Teneinde dit winkelen voor Womanizer.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan we betreffende de toestemming de persoonlijke gegevens en de informatie betreffende betrekking tot de bestelling en het gebruik aangaande onze services op. Hiermee mogen we de site personaliseren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar hoe gebruik je de womanizer”

Leave a Reply

Gravatar